Kivada Wielersport Focus Bikes hoofdsponsor

Wielersupportersvereniging “De Zwaan” uit Berlicum heeft met Kivada Wielersport uit Middelrode een prima hoofdsponsor voor de mountainbikewedstrijd op zondag 13 maart 2011.

Berlicum organiseert jaarlijks de openingswedstrijd van het Nederlandse mountainbikeseizoen. Dit jaar hebben we dan wel niet de seizoensopener(Assen) maar we starten vroeg in het jaar als iedereen er nog veel zin in heeft. De wedstrijd staat bij vele honderden rijders al op de agenda en wordt ook publiekelijk heel goed bezocht.

Kivada Wielersport speciaalzaak op het gebied van mountainbikes en racefietsen is geen onbekende op wielergebied. Van heinde en verre komen recreanten, toerfietsers en wedstrijdrijders naar Kivada omdat hier de nieuwste fietsen, kleding, onderdelen en technieken zijn te vinden. Ook voor onderhoud of winterbeurt is men hier door de ervaren monteurs op het juiste adres.

Stefan van Dam eigenaar van Kivada en zelf ook nog zeer regelmatig op het stalen ros te vinden is in zijn nopjes met de sponsoring van de wedstrijd. Bij de opening van het seizoen wil toch iedereen graag bij zijn. Een goed moment om ons daar te promoten.

Focus Bikes komt met zijn nieuwste types mountainbikes ook met een stand naar de wedstrijd.