Mountainbikeweekend 9-10 maart 2013 Berlicum (GP Kivada Wielersport)

Op zaterdag 9 maart staat in Berlicum de eerste mountainbikewedstrijd van het LJC op het programma. Op een bosrijk parcours waar dit jaar tevens het Nederlands kampioenschap voor de jeugd wordt gehouden op 1 juni. Om deel te mogen nemen aan het NK dient een jeudrenner minimaal 4 wedstrijden te rijden. Berlicum hoort daar zeker bij.

Zie voor info www.mtb-berlicum.nl

Op zondag 10 maart gaat de 17de mountainbikewedstrijd van Berlicum de GP Kivada Wielersport van start op het nieuwe parcours van 2012 welke zeer goed is bevallen bij renners als publiek.

Het nieuwe wedstrijdprogramma is zorgvuldig opgemaakt waardoor er een minder grote belasting komt voor bepaalde categorien. Een betere spreiding over de dag en minder categorien die gezamenlijk starten zal de druk bij bepaalde wedstrijden weg nemen.

De funklasse start reeds om 9.00 uur en de inschrijving hiervoor is reeds geopend op www.wsvdezwaan.nl

Hierop is alle informatie over de wedstrijden te vinden en kunt u ons via facebook volgen, doen!!!!!!!!