WSV De Zwaan organisator NK jeugd mtb 1 juni 2013

Het Nederlands kampioenschap mountainbike voor jeugd komt naar Berlicum. Wielersupportresvereniging De Zwaan staat samen met FMC The Whoopers garant voor de organisatie. De wedstrijden worden verreden onder regelementen van de KNWU.

Op zaterdag 1 juni wordt om de rood wit blauwe truitjes getreden door jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. Verwacht wordt dat er ruim 200 deelnemers zullen starten. Wonders Metaal uit Berlicum is een van de hoofdsponsoren en zal zorg dragen voor de ereprijzen.

Op het recreatiegebied de Engelenstede worden de wedstrijden verreden. Ook zal er een dikkebandenrace worden gehouden voor de schooljeugd uit Berlicum en omgeving. Deze race zal worden gesponsort door Harolds Outlet. De kinderen zullen hiervoor op de scholen een infoformulier ontvangen. Info www.wsvdezwaan.nl

Logo NK

Voor het NK werd een speciaal logo ontworpen. Het afdrukprofiel van een mountainbikeband, de rood wit blauwe vlag en Berlicum zijn verweven in het logo. De medewerkers van de organisatie zullen caps dragen met het nieuwe logo.